Marc-Andre ter Stegen

Barcelona kan få milliarden de mangler for sommeren fra et overraskende sted. Relevo skriver at Al Ittiahd er villige til å betale 90 millioner euro for Barcelona-keeper Marc-Andre ter Stegen.

Det er nesten tre gangeren verdien som Transfermarkt har satt på den 31 år gamle tyske keeperen. (Tilsvarende toppnotering fra 2019. Til sommeren er det ti år siden Marc-Andre ter Stegen kom til Camp Nou fra Borussia Mönchengladbach. – Det har en stund vært snakk om klubber i Bundesliga som har tatt kontakt med Barcelona om en overgang, men da til helt andre priser enn det som kommer inn døra fra ørkenlandet.

Les: Carlo Ancelotti er sikker han kan få Manchester United-duo til å briljere igjen

Etter La Liga kom med sine nye lønnstak sliter Barcelona, hvis ikke de får solgt unna for 100 millioner euro mer enn det de hadde planlagt og sendt inn til forbundet får de et lønnstak for 2024/2025 sesongen på knappe 200 millioner euro.

Sjefene er ivrige etter å selge, men det spørs om Ter Stegen er villig til å flytte til Saudi-Arabia, en overgang som tydelig signaliserer man trapper ned mot pensjonstilværelse.

Les: Gjør «alt i sin makt» for at drømmen om en Modric retur skal bli virkelig