Robert Lewandowski

Manchester United har ingen betenkeligheter med å betale Robert Lewandowski £400 000 per uke i lønn, om Barcelona ikke skulle klare å stable sammen nok penger til å fullføre overgangen.

Daily Star Sport avslørte på lørdag at United planlegger å kapre Barcelonas forsøk på å signere Lewandowski denne sommeren. Den polske spissen forventes å forlate Bayern München i løpet av det nåværende overgangsvinduet etter å ha innrømmet offentlig at han er klar for en ny utfordring etter åtte år i Bundesliga.

SISTE: Bekrefter rekordsalg!

The Sun rapporterer nå at United gladelig betaler Lewandowskis lønnskrav på solide 400 000 pund per uke om 33-åringen vil til Old Trafford

Lewandowski har også en rekke United-supportere i familien, ifølge avisen.

Chelsea har også blitt koblet til en overgang for Lewandowski denne sommeren ettersom Romelu Lukakus fremtid henger i en tynn tråd. De blå har en fordel over United ved at de kan tilby Champions League-fotball til Lewandowski.

LES: Monaco kaster seg etter Liverpool-spiller med rykende ferske euros fra gigantsalg

United har ikke denne evnen etter å ha gått glipp av en topp fire-plassering forrige sesong da de endte på en sjetteplass i Premier League og kvalifisering til neste sesongs Europa League.

United tapte nylig kampen om Darwin Nunez til Livepool, og er desperat etter å forsterke stallen.