Harry Maguire (foto: united, twitter)

Manchester United skal hvis ikke Galzer-familien ødelegger sommeren ved å ytterligere trenere salget av klubben shoppe så det holder i sommer. – En ting som er helt klart er at det skal på plass en ren spiss som skal hentes fra øverste hylle.

Usikerheten fra om hvem som vil eie klubben til høsten legger en demper på de aller største kjøpene. – Nåværende ledelse jobber med den forutsetning av at noe kan landes, men som FootballTransfers skriver. – Spillere må ut uansett.

Les: Ser mot Chelsea for Hugo Lloris erstatter

Midtstopper Harry Maguire, som Ole Gunnar Solskjær følte seg tvunget til å bruke fordi han var så dyr har ikke lenger klippekort i førsteelleveren siden Erik ten Hag tok over klubben i fjor sommer. Det har gått så langt at venstreback Luke Shaw nå er foretrukket fremfor ham i sin naturlige rolle

– Han har havnet på salgslisten, men det kan bli tricky å få han solgt uten å komme med hyggelige rabatter.

Manchester Untied kjøpte Harry Maguire av Leicester sommeren 2019 for 87 millioner euro som på det tidspunktet var verdensrekord for en forsvarsspiller.

Sjefene på Old Trafford har så langt snakket om minst 60 millioner euro, nå skal de være villige om å snakke lavere summer, men da helst med en spiller de trenger i retur.

Både Tottenham og West Ham har vist interesse for Harry Maguire og spesielt Tottenham som har en midt på treet fornøyd målmaskin i Harry Kane har fanget interessen.

Tottenham har virkelig satt seg på bakbeina for et salg av Harry Kane, men det er til sommeren bare et år igjen av avtalen og så langt har Tottenham ikke klart å få til en forlengelse. – Harry Kane har tidligere sagt han venter på å bestemme seg til det er avgjort hvem som overtar. Feyenoord-manager Arne Slot ser ut til å være i pole position for å ta Spurs-jobben for øyeblikket, skal i følge engelske ekpesperter tyde på at Maguire ikke vil være på vei til Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester United håper på en Harry mot en annen pluss 50 millioner euro imellom.

LES OGSÅ: The Times: Arsenal blar opp vanvittige 200 millioner pund

Blålink: Trengs det hjelp til å nå sommerformen? Kanskje CLA GT kan gi den lille ekstra hjelpen på veien mot målet om en bedre figur? CLA Green Tea inneholder nøye utvalgte ingredienser som bidrar til økt fettforbrenning og muskelbygging. Nå kan du prøve i 30 dager. Du betaler kun for frakt.