Wilfried Zaha.(c) Bilde: Premier League:

Manchester United prøvde seg sist vinter og i sommer på å hente tilbake floppen Wilfried Zaha fra Crystal Palace. – De har definitivt beholdt interessen og er nå villige til å betale mer enn det de la på bordet i sommer. 

Genial målmaskin både før og etter Manchester United

Ian McGarry fra Transfer Window Podcast sier at Manchester United ser på spissen, som floppet på Old Trafford etter en overgang fra Crystal Palace for en million pund i 2013.

Les: Granit Xhaka sin rådgiver sier en avtale er på plass

”Manchester United har fortsatt interesse i ham».

«Arsenal tror jeg ikke har verken penger eller lyst til å signere ham.

“Jeg tror alternativene hans er begrensede. Jeg tror at Steve Parrishs verdivurdering på  90 millioner pund (litt over en milliard) kommer til å begrense ham ytterligere. »

Vingen hadde et katastrofal opphold på Manchester United under David Moyes og gikk på lån til Cardiff før han kom tilbake til Palace på utlån før en avtale på 3 millioner pund med tillegg ble inngått.

Les: Zlatan Ibrahimovic sa «ja takk» tidligere i dag

Arsenal ønsket å signere Zaha om sommeren under Unai Emery, men hadde ikke råd til Palace ‘s prisantydning og signerte i stedet Nicolas Pepe.

Chelsea har også vært knyttet til spilleren, men verdsettelsen av 90 millioner pund vil ikke få Frank Lampard på glid.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har sansen for hvordan Wilfried Zaha spiller fotball, spesielt hans evne til å dukke opp fra ingensteds og gjøre viktige mål. Var villige i sommer til å betale ca 700 millioner kroner og skal etter Zaha sin imponerende høst være villige til å øke det de vil betale, men trolig ikke helt opp til den milliarden som Crystal Palace krever.