Odilon Kossounou

Fremtiden til Raphael Varane, Victor Lindelof, Harry Maguire og Jonny Evans på Manchester United er usikker. – De er ikke alene for det blir store ustskiftninger både blant stab og spillere etter Sir Jim Ratcliffe har overtatt ansvaret for det sportslige.

Bayer Leverkusen sin enorme suksess i Bundesliga har gjort at Manchester United virkelig har satt en flammekaster på klubben, klar til å loppe dem for en rekke av sine stjerner. TEAMtalk melder at Manchester United er interessert i så mange som FIRE av deres største stjerner: Jeremie Frimpong, Exequiel Palacios, Edmond Tapsoba og Odilon Kossounou, de to sistnevnte er midtstoppere.

Les: ESPN: Gjør klart for salg av 11 Manchester United-spillere

Tottenham er klar til å konkurrere med Manchester United for Bayer Leverkusen-stjernen Odilon Kossounou, som regnes for å være en av Bundesligaens beste forsvarsspillere. Leverkusens suksess denne sesongen har vært en av sesongens største overraskelser, den tyske klubben åtte poeng foran på toppen av tabellen.

Europas største lag forbereder seg nå på å raide Xabi Alonsos lag for spillerne som har bidratt til å få Leverkusen til toppen. – Det samtidig som både Liverpool, Bayern München (og Barcelona)går Xabi Alonso som deres nye manager.

Klubbens nye minoritetsaksjonær Sir Jim Ratcliffe ønsker å gjøre Old Trafford til det beste stedet å utvikle unge topptalenter, og Kossounou, 23, passer absolutt inn i den kategorien. De røde djevlene er overrasket over at Tottenham kjører hardt for å sikre seg hans signatur.

LES: Paris Saint-Germain går etter Erik ten Hag sin drømmesignering


SportBILD skriver at Tottenham klare til å «kjempe» Manchester United for Kossounou etter at klubben har identifisert han som et nøkkelmål. Det hevdes at Spurs har holdt et tett øye med forsvareren en stund og har vært veldig imponert over utviklingen hans og at de er fast bestemt på å rydde unna alle konkurrenter.

Ange Postecoglou har hentet inn Micky van de Ven denne sesongen som allerede har hatt stor innvirkning, men den greske manageren fortsatt ønsker å signere en annen midtstopper. –

Kossounou signerte for Leverkusen i 2021 og har gradvis blitt en av deres viktigste spillere. Han har spilt 15 Bundesliga-kamper denne sesongen, og har spilt en nøkkelrolle i tittelkampen deres. – Det var Hamarby som i sin tid hentet han til Europa.

Han viste også frem sine kvaliteter på den internasjonale scenen ved å hjelpe landet sitt, Elfenbenskysten, å vinne Africa Cup of Nations forrige måned.

Ved siste oppdatering fra Transfermarkt var verdien til Odilon Kossounou 35 millioner euro, men det var før Elfenbenskysten vant Africa Cup of Nations og Bayer Leverkusen «stakk ifra» i toppen av Bundesliga.