We´re back.(foto: united, twitter)

Covid 19 er dessverre det store samtaleemnet i Premier League når vi går inn i sesongens høydepunkt, der vi selv sitter i sofaen med julegodsaker mens engelske klubber står for underholdning gjennom hele høytiden. Det store spørsmålet for United-supporterne er om de har noe å glede seg til.

Etter at det brøt ut smitte i troppen til Ralf Rangnick og United måtte melde pass til Brentford-kampen, har klubben jobben knallhard for å bryte smittekjeden.

Nå melder klubben om at de har lykkes.

-Vi hadde vår siste trening på torsdag forrige uke. Da hadde vi åtte spillere og tre keepere med. Deretter stengte vi treningsanlegget i fire dager for å stanse smittekjedene, begynner Rangnick til BBC.

Og kampen mot Newcastle, 27. desember?

-Alle spillerne er i god form. De har hatt program for trening hjemme og har gjort alle øvelsene.. De fleste av dem, hvis ikke alle, er klar for kamp. Selvfølgelig blir jeg nødt til å treffe noen vanskelige beslutninger om hvem som skal starte, avslutter Rangnick.

Dermed ser det ut til at Paul Pogba er den eneste som ikke er på beina. United-supporterne kan glede seg, et spillesugent United-lag er tilbake for å fortsette med clean sheets og tre poeng.