Vi tror det er et elsk-hat-forhold mellom disse gutta. - Etterhvert mest hat

For noen dager siden kunne vi skrive om hvordan Barcas nye tekniske direktør Eric Abidal og Paul Pogba gjennomførste et hemmelig møte Beverly Hills og har siden det snakket om en overgang.

Les: Paul Pogba i møte med ny klubb

Det at Frankrike vant VM med Paul Pogba i toppform gjorde at Manchester United manager Jose Mourinho kom med nok en uttalelse som ytterligere bygget opp under superstjernens misbehag. Mourinho ønsket at Pogba skulle spille like bra for Manchester United som for Frankrike.

Nå skal Paul Pogba være enig med Barcelona ​​som ville gi han 100 millioner pund i løpet av fem år.

Les: Manchester United har bestemt seg

Så kjærlig blir man som verdensmester. (foto: pogba, twitter)

Det er ikke like travelt å få på plass overganger i La Liga som i Premier League, mens Manchester United må slutte å kjøpe på torsdag har Barcelona ut måneden på seg. – For Barcelona er det selvsagt midtbanen som gjelder etter at både Andres Iniesta og Paulinho har funnet andre jaktmarkeder.

Jose Mourinho er kjent for å ha trøblete tredjeår som manager og hvis vi dømmer etter stemningen nå ser det ut til å slå til også denne gangen. Mange tipper at potugiseren blir en av de første managerene som må gå i Premier League i høst, spesielt hvis de ikke sanker mye poeng i begynnelsen og mister sin største stjerne. – Paul Pogba, hvis han slutter, gjør det mest på grunn av det iskalde forholdet med sin manager.