Fra Villa-tiden. (foto: el ghazi, twitter)

Anwar El Ghazi var ferdig med PSV i september og spaserte ut på overgangsmarkedet som free agent. Dette betød at den nederlandske vingen sto i posisjon til å forhandle med klubber, som etter overgangsvinduet lukket manglet sårt tiltrengte forsterkninger i angrepet. 28-åringen var noen uker linket til Manchester United som slet med sin Antony -og Sancho-situasjon, men den tidligere Aston Villa-spilleren tok veien til Bundesliga. Etter tre uker er El Ghazi kastet ut av klubben.

El Ghazi hadde en suksessrik runde hos Villa med 26 scoringer og 16 assists på 119 kamper 2018-22, hos Ajax ble det 23 scoringer og 16 assist på hundre kamper. Før El Ghazi forlot PSV, hadde han notert seg med 9 mål på 33 kamper.

LES: Denne uken spaserer et av Uniteds megatalenter inn døra hos City

22. september bekreftet Mainz, med Bo Svensson som trener, at nederlenderen hadde signert med klubben. Skulle vi tolke presentasjonen av spilleren på klubbens twitterkonto med Man United: x, Mainz 05: !, skjønner vi at tyskerne er fornøyde.

Mainz hadde en elendig start på sesongen, nå skulle det bli godt å få inn El Ghazi med suksess i Premier League og Eredivisie – og potensiell Man United-spiller.

På mandag delte El Ghazi noen setninger på Instagram Story hvor han anklaget Israel for fake news og folkemord. Etter dette fulgte flere «postulater» fra nederlenderen med marokkanske røtter. For bundesligaklubben, med historisk tilknytning til det jødiske miljøet, ble dette for drøyt. På tirsdag ble forsterkningen suspendert, tre uker etter signering.

LES OGSÅ: Walker svarer på hvorfor han eksploderte etter Arsenal-kampen