Ikke tid til ferie (foto: manchester united)

Etter en imponerende snuoperasjon i vår landet Manchester United på tredjeplass i Premier Laegue, søndagens 2 -0 seier over Leicester var det som utgjorde den store forskjellen, både selvtillit og økonomi fikk et boost.

Nå vil manager Ole Gunnar Solskjær styrke troppen ytterligere, og nei vi snakker ikke om Jadon Sancho, men tre spillere som det er mulig å gjøre en meget god deal på, nærmest et tredobbelt kupp.

Les: Angel Gomes i sluttforhandlinger med ny klubb

Foot Mercato melder at Manchester United er i ferd med å kapre Napolis mål Gabriel Magalhaes for 30 millioner euro.

Den brasilianske forsvareren skulle komme til Serie A laget som en del av et dobbelt raid på € 80 millioner som inkluderer Victor Osimhen. Men United sies å ha matchet Lille prisforlangende på 30 millioner euro og at 22-åringen selv vil til Old Trafford.

Solskjær var opptatt av Inter Milans Milan Skriniar. Men klubbens beslutning om å ikke selge for under 75 millioner euro har fått United til å tenke seg om en gang til. – Et løft for Gabriel er langt mer fornuftig. – Den Sao Paulo-fødte stjernen sees på av Ole Gunnar Solskjær som den perfekte partneren til Harry Maguire.

Det neste kuppet er ganske sikkert omdiskutert, James Rodriguez er, som flere andre spillere ikke på lag med Real Madrid manager Zinedine Zidane. – Mens konflikten på går og formen ikke helt har stemt raser verdien nedover kontinuerlig. Etter returen fra Bayern München i fjor sommer har det bare blitt åtte La Liga kamper på en som må omtales som en eks «Galácticos».

Ole Gunnar Solskjær er overbevist om at James Rodriguez som spiller som en gud når han spiller for Columbia kan gjøre det samme i trygge og gode omgivelser på Old Trafford.

Manchester United er nær en overgang på bare 25 millioner euro, noe som er milevis unna milliarden som Real Madrid snakket om for et par år siden og de 75 millioner euro som de betalte til Monaco i 2014.

Uansett vil det være en oppgradering fra Jesse Lingard som ser ut til å forlate Old Trafford for en lignende sum.

Les: ESPN: Chelsea overbevist om at 850 millioner kroner er nok

Borussia Monchengladbach midtbanespiller Denis Zakaria er en meget ettertraktet kar, med interesse fra en rekke klubber inkludert Chelsea og byrival Manchester City. Prisen skal så langt ha ligget på 45 millioner euro. -23 år gamle Zakira er en meget imponerende spiller som helt klart har fremtiden foran seg.

I de siste ukene har flere medier meldt at det trolig er stang ut for Manchester United og forsåvidt også Manchester City på grunn av ønsket om spill i Champions League, men nå som de begge er kvalifisert er Chelsea sin fordel utlignet.

Manchester United er tilbake i førersetet og etter sterkt påtrykk fra Denis Zakaria har Borussia Monchengladbach godttatt at deler av kjøpesummen knyttes opp til bonuser. – Hvor mye vet vi ikke, men det må være minst 10 millioner euro for at det monner og gjør et utslag i forhandlingene.