Knærne til Branthwaite henger godt sammen igjen. (foto: Everton)

Det er en ny boss på Old Trafford. – Storbrittanias rikeste har kjøpt 27,7 % av Manchested United og overtatt alt det sportslige. Manchester United styret mot den verste sesongen siden Leiv Eiriksson reiste fra Grønland til Amerika.

Store deler av ledelsen i klubben er byttet ut og til sommeren så snart overgangsmarkedet åpner vil svingdørene på Old Trafford bli godt brukt.

Sir Jim Ratcliffe er opptatt av å investere i unge, britiske spillere som kan gi maksimal «avkastning på investeringen» nå jobbes det er milliardbud som er «smack» i midten av den strategien.

Les: Zinedine Zidane kan redde Karim Benzema fra ørkenen i Saudi-Arabia

Manchester United er en av flere klubber som er interessert i Evertons 21 år gamle engelske midtstopper Jarrad Branthwaite. Sky Sports melder at Manchester United er klare til å legge inn et bud på 80 millioner pund, et bud de håper skal «skremme» alle konkurrenter til å gi opp.

Daily Mirror på sin side skriver at Branthwaite er et av Uniteds beste overgangsmål denne sommeren, men de mener at makspris for Ratcliffe er 65 millioner pund. – Med konkurranse fra Liverpool Manchester City og Tottenham er det slettes ikke sikkert det holder med en milliard engang.

Branthwaite kom til Everton i 2020 og har kontrakt til 2027. Han har tidligere vært på lån hos Blackburn og PSV Eindhoven, og spilt 47 kamper for Merseyside-klubben.

Les på Engelske klubber: Premier League-klubb bommer totalt når de kaller inn Mourinho

Og Everton! – De må selge for å ikke gå konk.