Harry Kane i tysk gledesrus. (foto bayern, twitter)

Tottenhams toppscorer gjennom tidene er på plass i Bundesliga og Bayern München på en overgang verdt 100 millioner euro. – Det er tydelig han stortrives noe som var tydelig å se i gårsdagens 4 – 3 seier over Manchester United i den første kampen i Champions League gruppespill.

Rasmus Højlund og Harry Kane satte hvert sitt mål.

Mens Bayern München har startet sin sesong i Bundesliga «som vanlig» er stemningen på Old Trafford dårlig etter en elendig start på sesongen. – Etter tapet i går ble stemingen om mulig enda dårligere.

Les: Ødegaard etter mål for Arsenal i Champions League returen: «Vi er her for å gå hele veien»

Før kampen fikk manager Erik ten Hag spørsmål om han angret på at Manchester United kjøpte Rasmus Højlund fra Atalanta for 75 millioner euro heller enn å kjøpe en som har bevist år ut og år inn og bare kostet 25 millioner euro mer.

«Han er et stort talent»

Den engelske landslagsspilleren og målmaskinen var sterkt knyttet til en overgang til Old Trafford i sommer før han kom til den tyske giganten Bayern München for €100 millioner og United måtte nøye seg med Rasmus Højlund i stedet.

Før Ten Hag møter Kane i Champions League ble han spurt om han angrer på at han gikk glipp av sitt prioriterte mål.

«Nei», svarte United-manageren på spørsmål fra en av journalistene. «Jeg tror vi har diskutert det. Jeg tror ikke vi trenger å gjenta dette. Vi er fornøyd med Rasmus. I den første kampen ble han skadet. Han spilte mot Arsenal, han har hatt en start (mot Brighton), og nå må vi integrere ham i laget. Du kan se at han er et stort talent.»

Den nederlandske manageren avslørte også at han tok en prat med Marcus Rashford slik at han kunne knytte seg bedre til Højlund etter at han ble funnet skyldig i å ikke ha gitt ballen til Højlund ved flere anledninger under deres 3-1-tap mot Brighton sist. helg.

«Ja, absolutt,» la han til. «Hvordan kan de to dra nytte av hverandre? Men de må kjenne hverandre, og den prosessen har akkurat startet.

«Men samtidig trenger vi resultater. Det må gå hånd i hånd. Vi lærer av hver trening og hver kamp, og vi reflekterer. Selvfølgelig trenger vi det som trenerteam, men vi har sett Rasmus og Rashy sammen , snakker de om hvordan de kan dra nytte av hverandre.

«Du kan se at diskusjon og interaksjon foregår på banen, du kan se at forbindelsen er der og de vil få rutinene der.»

Etter tapet mot Bayern München på Allianz Arena onsdag kveld bygger det videre på en katastrofal start i Premier League hvor de har tapt tre av sine fem første kamper.

Les på F7: Erling Braut Haaland blir smågutt i forhold til John Fredriksen som har blitt 81 milliarder kroner rikere