Vi tar fire nye år sammen. (foto: united, twitter)

Den røde delen av Manchester har ventet på forsterkninger i forsvaret til United siden tidlig høst. Det har sett ut som denne ville komme i januar, men nå skal klubben ha innsett at de må ta tiden til hjelp.

For det kommer til å ta litt tid før Kalidou Koulibaly er tilgjengelig. Napolis midtbanebauta har vært på den ønskelisten til United sammen med Inter’s Milan Skriniar, AC Milan’s Alessio Romagnoli og Leicester’s Harry Maguire.

https://twitter.com/MikLFC/status/988157299033300993

Les: United får steintøff konkurranse om brasiliansk stjerneskudd

Ifølge ESPNs kilder skal United nå ha innsett at Koulibaly ikke slipper fri fra Napoli i januar. Det har lenge vært optimisme på Old Trafford om å hente senegaleseren over allerede i vinter, men Napoli skal ha nektet å forhandle med Premier League-klubben om en tidlig overgang.

Vil gjerne, men må vente.

Les: Tilbudet Arsene Wenger bør takke nei til

Selv om Koulibaly har kontrakt med Serie A-klubben til 2023, skal han ha uttrykt at han mer enn gjerne er klar for en overgang.

For Ole Gunnar Solskjær betyr ikke dette noe nevneverdig. Kanskje heller i positiv retning. Han har selv gitt beskjed til sjefen, Ed Woodward, at han er fornøyd med den eksisterende troppen. Nå får han ikke inn nye «uromomenter» som krever ekstra oppmerksomhet.

Har nok med å få ut potensialet i denne gjengen. (foto: united, twitter)

Fortsetter han å lykkes han med Mourinhos «fortapte» gjeng, blir dette i tillegg den beste søknaden til stillingen som permanent manager.

Les: Solskjær oppfordrer Pogba til å slenge mer med leppa