"Tiden har kommet" for The Glazers

Det begynner å bli lenge siden klubben som her mer penger enn vett har gjort et skikkelig bomkjøp. – Strategien synes nå å være se hva klubber som gjør det bra er ute etter og så bruke pengemakta og by over.

I går kunne verdenspressen melde at Liverpool har kommet til enighet med Benfica om en overgangssum for Darwin Nunez. – 80 millioner euro ved signering og 20 millioner avhengig av ulike klausuler. Dette skal ha blitt godt mottatt av sjefene på Old Trafford som skal være lettet over at Liverpool ikke ga mer for det som må være en av Europas beste spisser.

SISTE: Liverpool legger en milliard på bordet!

Darwin Núñez er det neste store fra Uruguay. Landets største fotballstjerne Edinson Cavani er overbevist om at 22 åringen blir «den største noensinne». Han skal for øvrig være litt bekymret for en eventuell overgang til Manchester United, trolig var det denne bekymringen som i landslagspausen sørget for at Darwin Núñez falt ned på Anfield fremfor Old Trafford.

Sky Sports melder at Manchester United varmer opp faxmaskinen og planlegger å sende igjennom et bud, så stort at Benfica ikke har noe annet valg enn å rive opp enigheten med Liverpool, lukke øynene og tenke på pengene.

LES OGSÅ: Bytter ut Anfield med Elland Road