Den 22 år gamle backen Ronald Araujo som Barcelona hentet fra den uruguayske klubben Boston River har bare blitt bedre og bedre, spesielt de siste par årene har han fått fra å være lovende til å vekke interesse fra klubber over hele Europa.

Manchester United ser en mulighet til å signere Araujo og har på ingen måte holdt det hemmelig. – Dette har skapt snubletråder i den utsatte forhandlingen mellom Barcelona og Ronald Araujo.

Les: Bekreftet: Steve Bruce på plass hos West Bromwich

Ronald Araujos kontraktsfornyelse har blitt en prioritet for Barcelona NÅ!, ​​og sportsdirektør Jordi Cruyff insisterte på at nå som vinterens overgangsvindu er lukket betyr at klubben nå vil rette oppmerksomheten mot å forlenge avtalene med deres spillere. – Øverst på listen over spillere som skal forlenges er Araujo, men uruguayanerens kontinuitet på Camp Nou er alt annet enn garantert.

Etter å ha vist de siste to årene at han er en lovende forsvarsspiller med en stor fremtid foran seg, har Araujo tiltrukket seg oppmerksomhet fra Premier League. Pep Guardiolas Manchester City er nysgjerrige, men Manchester United er mest interessert i hans tjenester.

Old Trafford-drakten er villige til å gi et stort tilbud for forsvareren, som ennå ikke har blitt enige om en ny avtale med Barcelona. Hans nåværende kontrakt utløper 30. juni 2023.

Samtaler om å forlenge uruguayanerens kontrakt begynte før pandemien, men ting stoppet opp på grunn av de økonomiske komplikasjonene som ble fremskyndet av spredningen av COVID-19.

Med ingenting avtalt ennå, har Manchester Uniteds interesse vokst og de røde djevlene er en reell trussel mot Barcelonas planer om å holde tak i Araujo.