Skydekket bryter opp i Manchester.. (foto: united, twitter)

Da Erik ten Hag ble presentert som ny Man Utd-manager var det håp om at roen vil senke seg på Old Trafford. Den tidligere Ajax-manageren har gått inn i preseason omgitt av et salig overgangskaos bare måneden før sesongdebuten som må ende bra.

Nå syntes vi ikke synd på ten Hag, han har fulgt klubben fra utsiden og visste hva han går til. Manchester City og Liverpool landet hver sin superforsterkning på topp i god tid før juli, sammenlignet med Man Utd, der eneste bekreftede forsterkning er den unge Feyenoord-spilleren Tyrell Malacia, mens ingen aner hvor det ender opp med Ronaldo.

LES: Dani Alves er ferdig i Barcelona, kan stå på motsatt banehalvdel 7. august

Arbeidsro for manageren, det er ikke hos Manchester United. Frenkie de Jong er jaktet de siste månedene, hvor United skal ha lagt inn bud på rundt 65 millioner euro, men ifølge ESPNs kilder er det nok av hinder som kan stanse overgangen. Det at spilleren selv ikke ønsker å forlate Barcelona, hjelper heller ikke.

Ifølge ESPNs kilder har dette fått United-direktørene til parallelt å jobbe med signering av det argentinske Arsenal-målet Lisandro Martinez, Ajax-spilleren som både kan plasseres i forsvaret og på midtbanen.

På fredag fløy United-troppen til Bankok for preaseason tour. På flyet satt nysignering Malacia som eneste ferske fjes i troppen, Cristiano Ronaldo holdt seg i tillegg hjemme…. (say no more).

LES PÅ F7: Putins søkkrike venner fortsetter å dø på mystisk vis

Christian Eriksen skal ifølge ulike engelske medier være enig med United, men har ikke signert og rekker derfor ikke flyet til Thailand.

Ifølge ESPNs kilder har United også vært i samtaler med Paulo Dybala, som plutselig ikke lenger var aktuell for Inter Milan etter at de overbeviste Chelsea om å sende «deres» Lukaku tilbake på utleie.

Det stanser ikke der. ESPNs kilder hevder også Uniteds interesse for Brian Brobbey er stor. 20-åringen scoret 7 på 13 kamper hos Ajax på utleie fra RB Leipzig, men noen signatur er fortsatt ikke på plass.

LES: The Athletic: Arsenal har bestemt seg – henter inn pensjonerte Jack Wilshere

Kort sagt: Under måneden før Erik ten Hag skal lede «nye» Manchester United, aner han ikke hva han disponerer mot Brighton i Premier League-åpningen 7. august. Det er ingen grunn til unødvendig krisemaksimering, men dette salige kaoset gir manageren ikke spesielt arbeidsro.