Paul Pogba opplevde litt av et mareritt. (foto: united, twitter)

Agent Mino Raiola har i lengre tid jobbet iherdig med å overtale Real Madrid, PSG og Juventus om å bla opp for klienten sin. Det skjedde ikke noe i sommer, det skjedde heller ikke noe i vinter. Dette sier mye om statusen til Pogba på markedet. Om noen måneder går franskmannen ut fra Old Trafford som free agent, men uten kamper siden november (skade) og et fortsatt vanvittig lønnskrav, er det færre ess på hånda til agenten.

Manchester United har hele veien jobbet for å forlenge med Pogba, nå ser klubben tydeligvis den lunkne interessen på markedet som en mulighet.

Les: Jesse Lingard ble lurt

Ifølge ESPNs kilder har United-direktør John Murtough bedt Pogba om å avvente før han tar en avgjørelse om neste skritt i karrieren. Franskmannen og agenten har flere ganger avslått nye tilbud fra United, nå spiller Murtough på et nytt kort. Ifølge ESPNs kilder ber direktøren Pogba ha tålmodighet til United har valgt permanent manager. Troen og håpet er at valget av ny leder på Old Trafford vil overbevise Pogba om ikke å spasere ut som free agent etter juni.

Javel?

For oss blir det en noe snodig situasjon hvis Pogba etter å ha avslått tilbud fra United gjentatte ganger, plutselig snur og overtaler agenten sin om at han velger å bli på Old Trafford – på grunn av manageren. Skjer dette, tror vi det kommer som et resultat av at Real Madrid, Juventus eller PSG ikke er villig til å møte lønnskravene fra Raiola.

(foto: united, twitter)

Fotball er big business, men dette er milevis fra villig-til-å-blø-for-drakta mentaliteten United-supporterne forventer i en av spillerne sine.

Les: Viking klarte å holde på alle foruten Joe Bell

Vi digger Pogba for mye av det han har levert av fotballmagi i United-drakt, men denne historien bør være slutt i juli.