Klapper inn veteranen. (foto: united, twitter)

Nå er det fortsatt en god del uker til overgangsvinduet åpner i Premier League, men med utsiktene til å hente inn en gammel kjenning på free transfer, akter ikke United å vente.

Sergio Romero forlater Old Trafford etter noen gode år og ett kaotisk siste år, som endte med at argentineren har vært del av United-treningen men ikke i kampdrakt. Også 3. keeper Lee Grant står uten kontrakt til sommeren.

Les: RB Leizpig har sluppet Ibrahima Konaté

Det er derfor en solid keeper-kapabal som skal gå opp i sommer, når fremtiden til David de Gea også skal avgjøres. Ifølge Football-Insider har United muntlig avtale med ny keeper.

Tom Heaton.

35-åringen forlater Dean Smith og gjengen til sommeren etter tyve kamper for Villa.

Heaton ble hentet opp til førstelaget hos United tilbake i 2005 etter å ha overbevist på akademiet. Dette var startskuddet for en laaaang rekke med utlån – og ingen kamper på Uniteds førstelag.

Da Heaton ble hentet til Cardif i 2010, hadde engelskmannen vært innom Swindon Town, Royal Antwerpen, Cardiff, Queens Park og Wycombe Wanderers.

Les på Popidol: Alt klart for Norges største 17. maitog i Minecraft

Men hos Burnley i perioden 2013-19 løsnet det skikkelig for Heaton. De to siste sesongene har keeperen holdt til hos Aston Villa, og har nå skaffet seg solid erfaring i Premier League med totalt 116 kamper på øverste nivå.

Nå hevder Football-Insider at Heaton med muntlig avtale snart blir fotballdirektør John Murthougs første nysignering. Forrige sesong var Heaton ute store deler av sesongen med kneskade, mens han denne sesongen har vært backupen for Emiliano Martinez.

United får seg en skikkelig solid 3. keeper, ingen tvil om det.

Les: Bayern-supporterne kan slutte å bekymre seg for Lewandowski