Coach. (foto: united, twitter)

668 kamper for Real Madrid, 100 scoringer og 40 assists – som midtstopper. Ingen fortsatt aktive forsvarsspillere kan sammenligne seg med oksen Sergio Ramos.

Da Real Madrid møtte Athletic Club i Super Cup 14 januar, gikk Sergio Ramos av banen med en kneskade. På lørdag kom Real Madrid med oppdatering: «Sergio Ramos gjennomgikk i dag en vellykket operasjon for en skade på menisken i sitt venstre kne».

Les: Jadon Sancho drar uansett hva som skjer med Manchester United

Dette betyr at Sergio Ramos er ute i to måneder. Ifølge spanske Marca betyr dette at Ramos har spilt sin siste kamp for kongeklubben. Ifølge Daily Mail jobber representantene til 34-åringen nå for å få på plass en kontrakt med Manchester United. Hos Real kom tilbud inkludert en lønnskutt på ti prosent, hos United er utsiktene gode for å hente inn rundt 200 tusen pund i uka.

Spørsmålet er om Ramos kan forsvare denne lønna på Old Trafford. Vi sier bare: Se på Cavani, se på Thiago Silva, se på Zlatan, se på Ronaldo. Ramos og disse gutta har ekstreme skaller, ferdigheter og erfaring som gir sine nye klubber full valuta og mer til.

Hva den faktiske verdien for United fra det første bilde med Sergio Ramos i United drakt fyker gjennom internettet blir, det kan vi knapt regne oss til.

Signerer United kontrakt med Ramos, snakker vi om en iboende historisk begivenhet.

Les: Italiensk media: Pochettino går for målmaskinen United glemte