Bilde: FK Haugesund: Alioune "Badou" Ndour

Det er høy aktivitet i Haugesund om dagen, så langt i vinter har de hentet inn sin tredje signering. – Tidligere i dag meldte klubben de har gjennomført medisinsk test og signert en treårskontrakt med Senegalesiske Alioune Ndour, også kjent som Badou.

  • «Jeg er veldig fornøyd med å komme hit og ser frem til å jobbe med gode trenere og lagkamerater slik at jeg utvikler meg og blir en bedre spiller. Jeg har sett mye på Eliteserien og føler meg moden for å prøve meg på dette nivået», sier Badou til Haugesund sine sider.

23-åringen kommer fra Sogndal hvor han har tjenestegjort i to sesonger etter først å ha tilbragt to år i Florø Sportsklubb. Forrige sesong scoret det nyeste tilskuddet til FK Haugesund ved ni anledninger for Sogndal, og totalt står Badou med 80 kamper i norsk fotball fordelt på serie og cup siden 2017.

  • Det er selvsagt veldig spennende å komme til en ny klubb og få nye lagkamerater – og jeg kjenner flere av spillerne her fra tidligere. Det virker som en fin gjeng som jobber sammen og som er opptatt av å gjøre hverandre bedre. Det ser jeg frem til å bidra til fremover.

Les på Engelske Klubber: Alle overganger for Leeds United i vintervinduet