Ole Gunnar Solskjær (han meg grått hår) og Dillon Hoogewerf

For en gangs skyld har ikke Ajax cashet inn stort på et av sine talenter i forbindelse med en overgang til Premier League. Stortalentet Dillon Hoogewerf fikk tilbud om proffkontrakt med Ajax, men valgte heller å slå til på tilbudet fra Manchester United. 

Hoogewerf har først og fremst spilt for Ajax sitt U17-lag. Han scoret 13 mål og hadde ni målgivende på totalt 28 aldersbestemte kamper for Ajax denne sesongen, de fleste for U17-laget, skriver United.no.

Les: Xabi Alonso tar et nytt skritt i sin trenerkarrière

Angriperen fikk også fikk en del kamper for U19-laget utover i sesongen etter at han ble 16 år gammel. Det er bare en uke siden sjefen for Ajax-akademiet, Said Ouaali, fortalte at 16 åringen kom til å forlate klubben.

«Dillon har har gitt beskjed om at han forlater klubben. Han forlater klubben for en utenlandsk klubb. Vi ønsker ham all suksess i fremtiden, men alle vet at vi har gjort alt vi kan for å forsøke å beholde ham her», sa Oualli til Ajax TV»

Det er er forventet at Hoogewerf først og fremst er tiltenkt en rolle på Manchester Uniteds U18-lag og Nicky Butts lag i Youth League kommende sesong.

Les på Popidol: Bayern München stjerne Jérôme Boateng er romvesen i Men in Black

 

Se dette innlegget på Instagram

 

@topsmmofficial

Et innlegg delt av @ dillonhoogewerf