Axel Disasi

Selv om Harry Maguire har skjerpet seg og faktisk fått skryt av både presse og Manchester United manager Erik ten Hag så er det får som tror han blir værende på Old Trafford. – Et ekstra tegn på det er klubben intensiverte arbeid med å finne et alternativ.

Midtstopperen har ikke virket tilfreds siden han fikk bråk på ferie i Hellas i august 2020. Etter en barkrangel med kompiser på Mykonos ble Maguire ble arrestert og senere funnet skyldig i å ha overfalt en politimann, motarbeidet arrestasjon og forsøk på bestikkelse.

Les: Et helt «fotballag» kan forlate Inter Milan

Manchester United har tidligere blitt rapportert å være interessert i Monacos suksessfulle midtstopper Axel Disasi. Nå skriver Foot Mercato at klubbens jakt på forsvarsspilleren har intensivert seg.

Spillertypen bør være akkurat det United ser etter, siden de leter etter en fysisk midtstopper.

Et møte skal ha funnet sted mellom representanter fra Manchester-klubben og spillerens rådgiver. Ifølge Foot Mercato skal prislappen utgjøre tilsvarende cirka 550 millioner kroner.

Han har tidligere blitt spurt om Premier League av RMC Sport.

– Jeg liker England. Det er en veldig spennende liga. Jeg vil si det er min favoritt, har han sagt.

Disasi har for tiden en kontrakt som løper til 2025. Den 25 år gamle franskmannen kom til Monaco i 2020 og har tidligere representert Paris FC og Reims.

Les: Uniteds speidere følger Premier League-stjerne tett