Simone Inzaghi (foto: inter, twitter)

Det kommer til å bli store utskiftninger på San Siro i sommer. Gazzetta dello Sport skriver i dag at så mye som 11.spillere kan forlate Inter Milan denne sommeren.

Planen som manager Simone Inzaghi forstår, men ikke stiller seg helt bak er å skaffe kapital for å fornye troppen.-Midtbanespiller Marcelo Brozovic (32), spiss Joaquin Correa (28) og forsvarsspiller Denzel Dumfries (26) er alle salgbare.

Les: Uniteds speidere følger Premier League-stjerne tett

Correa som Inter kjøpte for 31 millioner euro i 2021 skal de allerede ha en kjøper for. – Når det gjelder spillerne på lån hos Inter, er det bare Francesco Acerbi (oppkjøpt fra Lazio) som ser ut til å bli igjen i klubben. Kjøpsopsjonen til Raoul Bellanova vil ikke bli aktivert og Chelsea-utlånte Romelu Lukaku har ikke innfridd de enorme forventningene.

I tillegg er midtstopper Stefan de Vrij og spiss Edin Dzeko på utløpende kontrakter. Der er klubbene og spillerne langt fra enighet, ifølge den italienske avisen. Milan Skriniar, som var på nippet til å forlate tilbake i januar, ser ut til å ende opp i PSG denne sommeren. Roberto Gagliardinis utløpende kontrakt ser ikke ut til å bli forlenget.

Keeper Samir Handanovic og Danilo D’Ambrosio, også med utløpende kontrakter, kan bli værende.

LES: Conte har rømt landet med Ryanair!