Christopher Nkundu

Når du banker inn 30 mål og 19 målgivende på 44 kamper i en av de fem store ligaene kan du velge og vrake. RB Leipzig-stjerne Christopher Nkundu har en strålende sesong. – Så bra har Nkundu vært at han har presset veteran Emil Forsberg ut av førsteelleveren. Svensken som har vært i klubben siden 2015 har snakket med sin agent om å finne nye jaktmarker, med mindre han finner veien tilbake opp i manager Domenico Tedesco sin prioriteringsrekkefølge.

Det ser ut til at Emil Forsberg får sitt ønske oppfylt, der står klubber på rekke og rad med fristende tilbud til Christopher Nkundu, mer fristende enn det RB Leipzig er klare til tilby.

Les: Politiet: «ufyselige» VIF-supportere angrep barn

Manchester United er interessert i å rekruttere den 24 år gamle midtbanespilleren. Midlertidig manager Ralf Rangnick sies å være en stor beundrer av Nkunku, det skal også sannsynlig påtroppende manager Erik ten Hag være.

Nå melder tyske Bild at United må kvalifisere seg til Champions League neste sesong for i det hele tatt å «ha noen sjanse» til å kunne rekruttere Nkunku. Dette fordi franskmannen skal ha interesse fra flere toppklubber i Europa. – Det er også et annet krav, som er litt utenom det vanlige. Christopher Nkundu synes det er «gøy» å spille fotball og vil at det skal være nok tid til «å leke»!.

Som alle andre har den franske landslagsspilleren lagt merke til den dårlige stemmingen i Manchester United og at mange spillere går fra frustrasjon til frustrasjon. Han ønsker bedre interne mekanismer for å løse problemer før de blir for store.

Penger derimot er noe Nkundu mener de kan bli enige om uten problemer.

Christopher Nkunku kom til RB Leipzig fra PSG sommeren 2019 og har kontrakt til 2024.

Les: Blir den best betalte i Premier League