Rose. (foto: dortmund, twitter)

Marco Rose får med seg Bayern-spiller Niklas Süle fra neste sesong. En stor seier for Dortmund, et stort tap for Bayern München. Ifølge Bild er nok en viktig signaturkamp vunnet av de sortgule.

Nico Schlotterbeck har vokst seg ut av Freiburg allerede som 22-åring. Midstopperen har vært på banen i 32 kamper dennes sesongen og overøses av superlativer når tysk media skal beskrive prestasjonene hans på banen. Ifølge Bild har Dortmund blitt enig med Schlotterbeck om overgang og forhandler nå med Freiburg om summen som kommer til å ligge på rundt 25 millioner euro.

Les: Politiet: «ufyselige» VIF-supportere angrep barn

22-åringen fikk tidligere spørsmål om han hadde noen forbilder i midtforsvaret.

-Jeg er en stor fan av Niklas Süle, spillestilen hans og hvordan han håndterer alt. Han er en rolig spiller som er totalt seriøs på banen. Han presterer virkelig bra og begynte på det tyske landslaget i veldig ung alder som meg selv, sa Schlotterbeck ifølge Sport1.

Schlotterbeck bak til venstre. (foto: freiburg, twitter)

Med overgang til Dortmund vil 22-åringen få lov til å lære av – og kjempe sammen med forbildet sitt. Süle og Schlotterbeck i Dortmunds midtforsvar, dette kan bli litt av en duo.

Les: Sjefen til tidligere Bodø/Glimt spiller Elias Melkersen har fått sparken