Har vel ikke gått helt som planlagt.

Midlertidig Manchester United manager Ralf Rangnick er en bedre sportsdirektør enn han er manager, i hvert fall i en klubb som United. – Hans ankomst på Old Trafford etter Ole Gunnar Solskjær fikk sparken skulle gi klubben ro til å hente inn permanent manager etter endt sesong, men nå stadig lengre unna topp fire og med en splittet garderobe er det ikke like stor ro blant sjefer, spillere og fans.

United ønsker å få fart på prosessen – jager Pochettino og ten Hag!

Les: Real Madrids største stjerne ønsker ikke Haaland

Ralf Rangnick har tatt over som midlertidig trener i Manchester United, et oppdrag han vil ha frem til i sommer når han går over i en konsulentrolle i klubben. Nå melder Manchester Evening News at den engelske storklubben ønsker å få fart på rekrutteringen av Rangnicks erstatter – som vil være på permanent basis.

Ifølge avisens opplysninger ønsker Manchester United å lande en avtale med neste manager «så fort som overhodet mulig». Dette for at den nye som kommer skal ha best mulig forutsetninger for å lykkes.

Tanken er at denne sesongen er kjørt, men at hvis man vet noe bra kommer om ikke så alt for lenge vil stemningen på Old Trafford snu!.

Mauricio Pochettino, Paris Saint-Germain, og Erik ten Hag, Ajax, ble trukket ut som hovedkandidatene til stillingen.

Ifølge Manchester Evening News har imidlertid interessen kjølnet for Leicester-trener Brendan Rodgers, som likevel fortsatt står på klubbens bruttoliste.

Les: Diego Costa mot et spektakulært comeback i Premier League!

John Murtough, sportsdirektør, vil sammen med Ralf Rangnick vil sammen være mest involvert i rekrutteringsprosessen.