Neymar og venner..

Da Paris Saint-Germain kjøpte Neymar fra Barcelona for 222 millioner euro var sjefene på Camp Nou av en eller annen vanvittig grunn fly forbanna. – Det har vært en berg og dalbane for den franske hovedstadsklubben som ikke siden kjøpet av vingen i 2017 har klart å nå det utimate målet om å vinne Champions League.

Selv med påfyll av Kylian Mbappe og Lionel Messi har de ikke lykkes. – Manchester United har langt historikk med å kjøpe dyrt og ikke få levert, nå er sjefene på Old Trafford hvis vi skal tro L’Équipe iferd med å gjøre en Paul Pogba nivå tabbe!.

Les: Brann bekrefter klubbens største salg noensinne

Med slike lønninger har man ikke mulighet til å bevege seg hvis noe går galt.


Den franske storavisen melder at Manchester United diskuterer med Paris Saint-Germain om en overgang for Neymar.

PSG som prøver å være smarte sier de ikke vil «motsette seg» Neymars avgang så lenge visse kriterier blir møtt. Ifølge avisen ønsker ikke Neymar nødvendigvis å dra, men han skal være mer åpen for det nå enn tidligere, etter en rekke kontroverser denne sesongen.

Paris Saint-germain fansen har gjennomskuet den brasilianske superstjernen og de møtte en gjeng med fans opp utenfor kuset til Neymar for noen dager siden hvor de krevde at han måtte dra. – Det vil koste skjorta for Manchester United å hente Neymar. I tillegg til det de måtte betale PSG må de matche lønna. Neymar tjener en halv milliard i året!

Det er få andre steder enn i Premier League at den lønnregningen kan plukkes opp. – Chelsea og Newcastle er andre alternativer, de har også mer penger enn vett.

L’Équipe skriver videre at Manchester United vil bruke landsmann og lagkamerat på landslaget Casemiro til å overtale Neymar. – Noen på Old Trafford er dog litt betenkt i og med at Neymar er skadet. Han har ikke spilt siden begynnelsen av mars på grunn av en ankelskade.

Det begynner å minne kraftig om en annen superstjerne. – Paul Poga tjente fire millioner i uka og hinket stort sett rundt med krykker og Addidas-slippers. (Du kan spørre Juventus hvor fornøyde de var med å få Paul Pogba gratis tilbake fra Manchester United i fjor sommer. – totalt har det blitt 108 minutter spill!).

Les: Både Unai Emery og David Moyes «vet» de kan gjøre en bedre jobb med skadeutsatt stjerne enn Erik ten Hag