Anthony Martial

Empati er ikke det første man tenker på når man skal beskrive Manchester United manager Erik ten Hag. – Men så langt har den litt firkantete nederlenderen fått det til å fungere bra nok på Old Trafford til at et blir Champions League neste år.

Usikker på om det ville skje hvis sesongen var litt lenger. – En som har falt utenfor denne sesongen er Anthony Martial, skader og «manglende inkludering» gjør fremtiden i Manchester United usikker.

Les: Villig til å betale det det koster å kjøpe fri suksessmanager

Du må helt tilbake til tiden under Ole Gunnar Solskjær for å finne Anthony Martial på Premier Leagues sin toppscorerliste. – Sesongen 2019/2020 var den franske landslagsspissen på 8.plass med 17.mål.

West Ham United var frempå allerede i vinter med forslag, men de er ikke alene, enda en Premier League-konkurrent følger franskmannen tett.

Football Transfers har Aston Villa fått øynene opp for 27-åringen manager Unai Emery «vet» akkurat som West Ham manager David Moyens de kan få mer ut av franskmannen. Erik ten Hag er åpen for å selge den skadeutsatte spissen til sommeren.

Martial kom til Manchester United sommeren 2015 og har spilt 30 kamper for det franske landslaget og scoret to mål.

Les: Blar opp 400 millioner for Dean Henderson