Numero Uno. (foto: united, twitter)

Dean Henderson har hendene fulle på utleie hos Nottingham Forest, for United betyr dette at David de Gea ikke får en andrekeeper som puster ham i nakken. Nå tviler vi på at den spanske landslagskeeperen trenger dette for å prestere, men sesongen er som kjent lang, der skadene kommer når man minst trenger det. Eintracht Frankfurt-keeperen takket høflig nei til jobben, men nå skal neste United-keeper være på vei til Old Trafford.

Martin Dubravka har denne uken vært sterkt linket til Manchester United, der Newcastle-manager Eddie Howe bekreftet at det hadde vært samtaler, men at det ikke hadde kommet på plass avtale. Ifølge overgangsjournalist Romano er Dubravka nå enig med United om de personlige betingelsene, nå gjenstår «bare» å oppnå enighet mellom klubbene.

LES: Kulthelt Ander Herrera er tilbake i La Liga

Newcastle-keeperen har 130 kamper bak seg i klubben med 37 clean sheets siden 2018, forrige sesong ble det 26 Premier League-kamper på slovakeren.

Ifølge overgangsjournalisten styres det inn mot en leieavtale, men med Newcastle interessert i en permanent exit, legges det ved en kjøpsopsjon på rundt 50 millioner kroner for 33-åringen.

LES: En av verdens beste managere har funnet sin gamechanger!

Høres ut som en god deal for alle parter.