Sky News melder for noen minutter siden at Glazer-familien som siden 2005 har hatt et stor sugerør inn i klubbkassa til Manchester United nå endelig har startet sonderingene for et salg. – Kritikken fra blant annet Cristiano Ronaldo som i dag er klubbløs var at det ikke hadde skjedd noen utvikling på Old Trafford eller treningssenteret på de 13 årene han var i andre klubber.

Både Real Madrid og Juventus var mye mer «up to date» enn Manchester United. – Selv om det ikke blir billig for en ny eier å overta vil forhåpentligvis dagene hvor Glazer familien holder klubben nede være over.

Les: Chelsea casher opp 3,2 milliarder for to engelske midtbanestjerner

Manchester United har satt i gang banker for å råd i prosessen, som kan ende med et delvis eller fullt salg – eller et strategisk samarbeid med en ny partner. – De er få som tror at noen vil gå inn i klubben uten å få kontroll. En svært aktuelt kjøper er Englands rikeste Sir Jim Ratcliffe.

Vi snakker ikke om småpenger. Siden Glazer familien tok kontrollerende eierandel i klubben har de ifølge The Times og BBC hentet ut mellom 1,2 og 1,6 milliarder pund. – 20 milliarder kroner på det øverste estimatet.

Les: Var førstemann ut porten i Premier League – her er lista med de neste fire