Sommerens vinner ble taperen i januar - og omvendt. (foto: united, twitter)

Han debuterte i den argentinske toppserien i 2018. Nå vurderes 19-åringen som en av de mest lovende vingene i Sør-Amerika. Forrige sommer ble han allerede linket til Premier League-klubber, som ikke akkurat er mindre ivrige nå.

Ifølge Goal pratet Thiago Almada varmt om hvordan han kunne tenke å jobbe under Argentinas helt, Marcelo Bielsa. Han valgte å bli igjen på gutterommet i Buenos Aires, men kommer neppe til å bli der en sommer til.

Les: Chevrolet står klare med det store sjekkheftet

Goal hevder Arsenal har rykket opp og frem for en overgang i januar, men det er en annen Premier League-klubb som skal ha ryddet bedre plass til Almada.

Ifølge Todo Fichajes er United i pole position for Almada. Du spør kanskje hva Solskjær skal med en tenåring til? Etter at United aldri rakk frem til Jadon Sancho, har Facundo Pellistri og Amad Diallo blitt satt på lønningslista.

Les på F7: Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

Men den argentinske vingen/midtbanespilleren skal være spilleren United ikke har råd til å gå glipp av. Skal vi tro Todo Fichajes, er dette innstillingen til Woodward og gjengen. Forhandlingene med den argentinske klubben Velez Sarsfield skal være well advanced. United gjorde også et forsøk forrige sommer, nå skal overgangen styres helt inn i januar.

Ifølge Goal har den argentinske klubben sikret seg med en utkjøpsklausul på 25 millioner euro på Almada. Svindyrt for en tenåring, men har United fortsatt teft, kommer Almada i løpet av noen få sesonger til å få oss til å smile av hvor latterlig billig overgangen ble i 2021.

La dette skje.

Les: Chelsea har drømmesituasjonen i forhold til Liverpool, United og City