Pep må bestemme seg for hvor viktig Sterling egentlig er for klubben.

Det har ikke vært så mye prat om Manchester City denne sommeren. Guardiola ser ut til å ha tatt velfortjent fri fra mediesirkuset, og City har heller ikke gjort seg spesielt bemerket på overgangsmarkedet. Nå tipser Guardiola oss om at vi skal holde øye med en kommende stjerne.

Phil Foden.

18-åringen kom inn på søndagens Community Shield-kamp, der City etterlot Chelsea med 0-2-tap.

Ga sikkert mersmak for 18-åringen å få med seg Community shield-trofeet hjem. (foto: foden, twitter)

Foden fikk forrige sesong med seg fem kamper som innbytter i Premier League, men fikk tillit fra start i kampen mot Chelsea og viste seg frem som fryktesløs i møte med superstjernene hos Chelsea. Tenåringen markerte seg blant annet som dirigenten bak Sergio Agueros første scoring.

Etter kampen fikk Guardiola spørsmålet om dette er sesongen hvor Foden skal spille en rolle for City.

-Yep. I år er han ett år modnere. Han har trent hele sesongen med oss og har kjempet med alle våre spillere. Han er et stort talent og han er en mancunian, sier Guardiola ifølge ESPN.

Og på spørsmål om City-treneren har begynt å tenke på tittelen?

-Jeg tror ikke vi trenger å tenke så mye på å forsvare tittelen. Jeg tror det er dette vi skal gjøre: ok, dette var den første kampen. Nå er vi klare for neste kamp og skal forberede oss fra kamp til kamp frem til april, mai og juni. Så vil tabellen vise hvor du står, sier en avbalansert Guardiola.

Så glad blir Pep når han får med seg et trofé hjem.

Og Foden, han skal vi holde et godt øye med.

Les: Les det siste om Manchester City

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds