Har gitt klar beskjed, skal suksessen fra Inter Milan gjentas i London trengs penger, veldig mye penger!

Manchester City er ikke klare til å gi opp Harry Kane til tross for at Tottenham tok frem alt de kunne av hindre i sommer. – Nå er imidlertid situasjonen en helt annen. Den engelske målmaskinen er fortsatt klubbens største stjerne, men Antonio Conte som overtok som manager for noen dager siden har sine helt egne favoritter.

Tottenham president Daniel Levy må ha gitt etter for den italienske supermanageren sine krav, tidligere i dag kom det ubekreftede meldinger om at Manchester United tidligere i høst valgte å ikke hente Antonio Conte fordi han krevde et overgangsbudsjett på 250 millioner pund, nesten 3 milliarder kroner.

Les: Conte kan få det han er lovet, men da må Tottenham ut med 800 millioner

Få tror at London klubben har sluppet noe billigere unna. – Og her kommer Harry Kane inn, Manchester City er villig til å by en milliard og Antonio Conte bryr seg ikke.

Etter en rystende sesongstart fra Kane, som kun har scoret ett mål på ti Premier League-kamper, melder ESPN nå at Manchester City er klare til å gi et nytt tilbud til 28-åringen når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Daniel Levy har konsekvent verdsatt Kane til drøyt 1,7 milliarder kroner, noe Manchester City ikke ønsket å betale.

Les: Newcastles neste store brikke hentes fra Barcelona

Kanes nåværende kontrakt med Tottenham går ut i juni 2024.