(c) Manchester City: Det vil seg ikke for Pep om dagen.

Manchester City byr nesten en milliard kroner for Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann. – Klubben vil helst slippe å selge til en konkurrent i La Liga. Atletico Madrid manager Diego Simeone har lenge sagt at Barcelona ikke er å foretrekke og prøver å styre Griezmann i retning av Premier League. 

Det er liten tvil om at den franske superstjernen er en av de beste angrepsspillerne i verden, han har tidligere sagt at han vil ha et svar klart på hva han gjør til høsten før VM er igang. – Med bare en liten uke igjen begynner det å haste.

Manchester City ser for seg Antoine som en perfekt erstatning for Sergio Aguero.

Les: Aguero håper i det lengste på å få en verdig avslutning i City

Ifølge Don Balon er Barcelona fortsatt først i køen for å sikre seg Griezmann, men nå som Manchester City er på banen har Antoine Griezmann plutselig fått muligheten til å spille for verden beste manager Pep Guardiola. – Det skal friste skikkelig, for er det noe Antoine Griezmann ønsker er det å vinne Champions League og pengene i England skal heller ikke være noe dårligere.

Goal snakket med Antoine om fremtiden:   «Det er bra at du viser interesse, det er en uke å gå på. Jeg tror vi vil finner ut av det denne uken»

Daily Mirror skriver at Griezmann har 88 million pund utkjøpsklausul som er veldig lite. Det betyr at hvis Griezmann vil og ingen der og da byr over kan han tvinge igjennom et salg.

Les: Lionel Messi: «Antoine Griezmann er blant verdens beste»

Kan løfte laget enda et hakk

Med Antoine Griezmann i Manchester City blir de ikke bare sterkere med tanke på Premier League, det kan tenkes de nå er på skuddhold for å hale iland sin første Champions League tittel.

Les på F7: Liverpool-spilleren bruker VM til å friste med seg en brasilianer hjem

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste