foto: manchester united)

Man skulle tro at Manchester United manager Jose Mourinho etter å ha prøvd så lenge snart ville gi opp å signere Gareth Bale fra Real Madrid. Men han fortsetter og har fått blod på tann etter Bale avgjorde Champion League finalen mot Liverpool med to mål inkludert et utrolig brassespark.  – Nå har manageren fått med seg sin superstjerne Paul Pogba for å sikre  en overgang.

Les på F7: Manchester United og Real Madrid er som søsken

Etter finalen snakket Gareth Bale med pressen og sådde ytterligere tvil om fremtiden i Real Madrid:

«Jeg må spille uke etter uke og det har ikke skjedd denne sesongen,»

«Jeg hadde en skade fem, seks uker i, men har vært i form utenom det. Jeg må sette meg ned med min agent i sommer og diskutere det. »

Nå er det varmt ute og definitivt sommer, så nå er det like før det skjer noe. Siste fra Real Madrid er at de forlanger det samme som Neymar da han forlot Barcelona i fjor til Paris Saint-Germain.

Det spørs om det blir for dyrt for Bayern München, de ser på 28-åringen som et godt alternativ til Arjen Robben og Franck Ribery som er på slutten av sine karrièrer, men ser trolig etter rimeligere løsninger. Manchester United ser for øyeblikket til å være alene på kjøpersiden.

Les: Det står mellom Bayern München og Manchester United

Jose Mourinho har allerede sagt han vil hente Gareth Bale til Old Trafford og det virket som at det skulle skje forholdsvis da Zinedine Zidane var Real Madrid manager.

Bale og Zidane har ikke fått det til å fungere.  En ny manager kan ha en annen holdning, hvis den som kommer inn bestemmer seg for å bygge laget rundt Gareth Bale i samspill med Cristiano Ronaldo vil det fort hindre et salg.

Jose Mourinho har igjen benyttet seg av sit dyreste kjøp Paul Pogba, han var med på å overbevise Romelu Lukaku om å velge Manchester United i fjor i en 76 millioner pund overgang fra Everton og nå engasjer Pogba waliseren i sosiale medier.

Jose Mourinho skal i tillegg signalisert at Manchester United har verdens beste medisinske apparat og at Gareth Bale kan regne med vesentlig mer spilletid enn det han opplevde i Real Madrid.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste