Gled deg, Pep.

Det sto 0-0 til godt inn i andre omgang. Så begynte de engelske supporterne på Wembley å gi fra seg lyd. Jack Grealish var igang med oppvarmingen og ble møtt av et øredøvende brøl fra et godt fylt Wembley.

Aston Villa-spilleren bringer inn en helt rå energi på banen og vi satt hoderystende og var vitne til at Gareth Southgate ikke slapp Grealish løs mot Tyskland. Men da det skjedde, endret også kampbildet seg.

Les: Barcelona kutter kontrakt med fire år – sender Matheus Fernandes ut døra

Nå ble det full fart fremover mot det tyske målet. Da dommeren bestemte seg for at England var den verdige vinneren og blåste av kampen, hadde De Tre Løvene ved Sterling og Kane (noe så utrolig som en scoring i et EM!!) scoret to.

Å få Kane på scoringslista var stort, å se hvordan gamechanger Jack Grealish kom inn i kampen var større.

-Jeg elsket det, men det handlet om laget. Jeg kom bare inn og førsøkte å skape noe. Jeg bidro ved det første målet og leverte en assist ved det andre, så jeg synes det var en god prestasjon fra meg, sier Grealish til BBC.

Les på F7: Få med deg høydepunktene fra Viktor Hovlands historiske seier

Synes det var en god prestasjon.

De siste ukene har Grealish vært så sterkt linket til en Manchester City-overgang at alle piler peker i retning Etihad Stadium. Pep Guardiola fikk på tirsdag se hva som bor i 25-åringen når de største kampene skal avgjøres.

Kommer Grealish i City-hus, ser vi på Guardiola som vinneren på sommerens overgangsmarked (sorry, Kane).

Les: Löw forklarer hvorfor jobben til Hansi Flick blir så mye, mye lettere