Gregg Popovich

Den nå 74 år gamle managerlegenden Gregg Popovich er verdensberømt for å skape en vinnerkultur, si ting som de er både på og utenfor banen, ekstremt egasjement og bøtter med humor. – Det utrolige er at han til tross for at han ikke elsker våpen, slik de aller fleste i Texas gjør er elsket av «alle» i staten.

Nå skriver han under en ny kontrakt med basketballklubben San Antonio Spurs, som vet de vil fortsette å vinne så lege de har Popovich ved roret.

Les: Chelsea og Arsenal snakker sammen om en 700 millioner kroner deal


Gregg Popovich vil runde 30 år som Spurs-sjef i 2026.

Siden Gregg Popovich overtok Texas-klubben i 1996 har de vunnet NBA-mesterskapet fem ganger. Han ledet også USA til OL-gull i 2021.

Lørdag kveld bekreftet Spurs at de har forlenget trenerveteranens kontrakt. Den strekker seg ut 2027/28-sesongen. Popovich vil være 79 år om han sitter i sjefsstolen ut sin nye kontrakt.

Popovich også den best betalte treneren i NBA. Spurs har ikke oppgitt betingelsene i den nye kontrakten, men ESPN hevder å kjenne til at han skal tjene 80 millioner dollar, totalt de neste fem årene.

Les: Inter Milan ønsker å signere Lloris

Spurs har misset sluttspillet i fire år på rad, men i sommer draftet de franske Victor Wembanyama. Den 226 centimeter høye 19-åringen er ansett som et veldig stort talent og skal være med å bygge Spurs opp igjen.