I'll be back? (foto: tottenham, twitter)

Manchester United er i full gang med å selge spillere for å dekke inn kjøp av Inter Milan keeper André Onana. – For noen timer siden kommer Fabrizio Romano med informasjon at Manchester United er «veldig nære» en signatur.

Klubbene har ifølge opplysningene hatt fremgang i forhandlingene det siste døgnet og et tredje bud – som forventes å bli akseptert – vil bli lagt fram om kort tid.

Les: Manchester United jekker opp prisen på Anthony Elanga

Ifølge The Guardian ser klubbene ut til å bli enige om en overgangssum på drøyt 43 millioner pund. – Inter krevde 50 millioner pund og Manchester United la 40 millioner pund på bordet i sitt andre bud.

Målet er at Onana skal være en Manchester United-spiller innen utgangen av neste uke, etter å ha allerede er avtalt de personlige betingelsene for en kontrakt med Premier League-gigantene.

Inter må derfor gå på jakt etter en erstatter for den suksessrike keeperen, som ble signert gratis fra Ajax i fjor sommer. Tidligere har Serie A-klubben vært knyttet til sveitseren Yann Sommer (Bayern München) og ukraineren Anatoly Trubin (21, Shakhtar Donetsk). Men dundrer et nytt navn inn på manager Simone Inzaghi sin liste.

L’Equipe melder at Inter Milan ønsker å erstatte Andre Onana med Tottenham-keeper Hugo Lloris. 36-åringen forventes å forlate Nord-London i sommer for en ny utfordring, og ifølge avisen har Inter hatt uformelle samtaler med franskmannen i flere uker allerede, med sikte på å tilby ham et kontraktsforslag om kort tid.

Les: Har avslørt Mbappés snedige plan

L’Equipe hevder at Lloris, som har spilt 447 kamper i en Tottenham-skjorte siden 2012, har mottatt tilbud fra Saudi-Arabia, Tyrkia og Hellas. Så det gjenstår å se om Inter klarer å overbevise veteranen til å fortsette karrieren i Milano.