Fabio for anledningen i Nantes-drakta. (foto: fabio, twitter)

Noen timer etter nyttår bekreftet brasilianske Gremio at de hadde signert fotballkrigeren Luisito. Luis Suarez hadde valgt brasiliansk fotball, en skikkelig prestisjesignering. Nå følge en forsvarsspiller som hadde Old Trafford som lekegrind.

Gremio-ledelsen skjønner verdien av tidligere toppspillere fra de europeiske prestisjeligaene. Luis Suarez var genial i Premier League, fenomenal i La Liga. De har allerede Lucas Leiva i troppen, en tidligere lagkompis til Suarez med solide 345 kamper i Liverpool-drakta (2007-17). Nå hentes altså en tidligere spiller for erkerivalen Man United.

LES: Marerittet over for Dolberg

Husker du Fabio da Silva?. Bror til Rafael og del av en brødreduo som gjorde et solid inntrykk i Premier League. Unge Fabio spilte i den røde drakta fra 2008 til 2014 (minus en sesong hos QPR) og var del av Alex Fergusons siste periode på Old Trafford.

LES: Lisandro Martinez har endelig avsluttet festen

Høyrebacken nådde ikke helt opp til sin bror, fikk bare 56 kamper i United-drakta, men var likefullt en del av en Fergusons menn.

Nå vender Fabio tilbake til hjemlandet for første gang siden 2008 (har runder hos Cardiff, Middlesbrough og Nantes etter United). Toårskontrakt er signert med Gremio. Vi gratulerer og kjenner vi bør følge med på brasiliansk fotball og Gremio fremover. Dette kan bli underholdende.

LES OGSÅ: Leeds bekrefter årets første kjøp!