Angel Di Maria

Kjøpet av Neymar er for Paris Saint-Germain litt som å kjøpe en Tesla for så å finne ut at ingen synes du er miljøvennlig likevel. 

Les: Don Balon: Ønsker Manchester United av to grunner

Paris Saint- Germain er franske mestre for syvende gang etter en nesten overnaturlig maktdemonstrasjon mot serietoer Monaco. 7-1 er for å si det forsiktig et uvanlig resultat.

Monaco var så flaue for det som skjedde at de gir de som har tatt turen til Paris pengene tilbake.

Les: Sørget for seriegull etter knokkelkamp

Søndagen var dagen for avgjørelser i de store seriene, Manchester United sitt 0 – 1 tap mot West Bromwich gjorde det umulig å ta igjen byrival Manchester City i Premier Leagueog Paris Saint-Germain trengte bare å vinne sin kamp for å ta hjem Ligue 1 trofeet.

Les: Jose Mourinho sier Manchester City er det beste laget i England

Både Giovani Lo Celso og Angel Di Maria ble scoret to mål

PSG var uten stjernespillere som Marco Veratti og Neymar, det sørget for plass til spillere som ikke har vært så mye på denne sesongen som Julian Draxler, Javier Pastore og Giovani Lo Celso. – Spesielt mangelen på en sutrende Neymar så ut til å være en gigantisk vitaminsprøyte for hans lagkamerater.

Monaco startet med Thomas Lemar, Joao Moutinho og Falcao, alt lå tilrette for en toppkamp i Ligue 1. – det ble enveiskjøring og total ydmykelse for Monaco.

Paris Saint-Germain manager Unai Emery var selvfølgelig en lykkelig mann etter å ha vunnet Ligue 1

«Jeg er veldig fornøyd. Å vinne mesterskapet krever stabilitet gjennom hele sesongen. Etter nederlaget til Real Madrid kom laget bra tilbake, og vi viste våre styrker. Vi vil fortsette å vokse og skrive historie, både i Frankrike og i Europa, sier Emery til klubbens hjemmeside.

«Spillerne var veldig fokusert her i kveld, og i alle 90 minutter, både når det gjelder mål og forsvar. Nå ser vi mot onsdagens semifinale i cupen mot Caen.

 

Paris Saint-Germain har 87 poeng etter 33 kamper, mens Monaco som fortsatt er på andre har 70. Lyon har bronseplassen med 66 poeng.

 

Paris Saint-Germain – Monaco 7-1
Ligue 1
15′ 1-0 Giovani Lo Celso
17′ 2-0 Edinson Cavani
19′ 3-0 Angel Di Maria
27′ 4-0 Giovani Lo Celso
38′ 4-1 Rony Lopes
58′ 5-1 Angel Di Maria
76′ 6-1 Radamel Falcao
86′ 7-1 Julian Draxler

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp