Vic kunne ha gjort det bedre, men var uskyldig. (foto: united, twitter)

Når du stiller deg opp i midtforsvaret til en av verdens største klubber må du tåle kritikk, men Harry Maguire mener folk må slutte å hakke på lagkameraten hans.

Mot West Bromwich på søndag tok det to minutter før United lå bak (og aldri helt kom seg igjen). Denne sjokk-og-vantro scoringen ble dermed stående som utslagsgivende for at United måtte avgi poeng til bunnlaget (ikke ment som nedlatende, Allardyce).

Les: Liverpool legger inn en ny på shoppinglisten samtidig som en fjernes

Det var liten tvil om at Victor Lindelöf virket veik i duellen med Mbaye Diagne, men Harry Maguire er heller ikke i tvil om at det burde ha vært frispark til svensken.

-Det er en stor frustrasjon. Vi vet at det første målet er så viktig, men det var en forseelse. Jeg er lei av å høre at «Vic kan gjøre det bedre». Selvfølgelig kan han gjøre det bedre, og det vet jeg at han kan, begynner Maguire til klubbens hjemmeside.

Selvfølgelig kan han gjøre det bedre? Hva mener du egentlig, Maguire?

-Men jeg er lei av å høre at folk kan gjøre det bedre. «David kan gjøre det bedre.. Det var frispark. Det var en forseelse fra Billy Sharp på David (vi resonnerer oss frem til at det var i kampen mot Sheffield i januar), fortsetter Maguire.

Så tilbake til Lindelöf.

-Hvis man får en spiller i ryggen og den store angrepsspilleren bryter med Vic og legger armene rundt ham og header den i mål. Selvfølgelig kan han gjøre det bedre, men det der var frispark, avslutter en drittlei Maguire.

Vi vet ikke helt hvordan vi skal tolke Maguires uttalelser om Vic. Det eneste sikre var at dette poengtapet svei skikkelig.

Les: Derfor spiller fotballstjernene med sports-BH