Så sent som i januar solgte Lillestrøm midtbanespiller Magnus Knudsen til FC Rostov for 10 millioner kroner. – Det var en unik sjanse for enn spiller som bare var 20 år gammel.

Russlands invasjon i Ukraina gjør at alle utenlandske fotballspillere i Russland kan trykke på pauseknappen og reise ut av landet og fritt ta midlertidig arbeid.

Lillestrøm bekrefter torsdag at de henter tilbake Magnus Knudsen fra russiske FC Rostov.

Les: Setter fantasipris på Tammy Abraham

Det er en spesiell periode for spillere i Russland, og vi er veldig fornøyd med at vi kan låne Magnus fram til 30. juni. Rostov er opptatt av at Magnus holder seg i gang i en god klubb som spiller på gress. Både vi og Magnus ønsket å få til dette. Han vet hvordan vi spiller fotball, og kommer garantert til å bidra med gode prestasjoner i trening og kamp sammen med trenere og spillere som han kjenner veldig godt. I utgangspunktet var vi ikke på jakt etter flere spillere nå, men dette er en ekstraordinær sak – og Magnus er en anvendelig spiller som vil styrke oss, sier Sportssjef Simon Mesfin til Lillestrøm sine sider.

Magnus Knudsen er tilbake på Åråsen på en låneavtale fram til 30. juni.

Les på F7: Norge raser på liste over verdens lykkeligste land

  • Det er veldig gøy. Det er jo klubben i mitt hjerte, og jeg har mange gode minner og opplevelser i Lillestrøm-drakta. Trygt og godt, sier Knudsen til klubbens nettsider.