Foto: Citroën Racing

Citroën Racing gjør det mulig for den dynamiske duoen å bli med en ny sesong med WRC2. – De vil være klar på startrampa i Rally Monte-Carlo 23. januar.

Citroën Racing styrker satsingen på kunderacing med sin C3 R5. Østberg og Eriksen vil kjøre åtte av løpene på årets WRC-kalender.

Les: Solskjær: «Dere må ha forvekslet det med Harry Kane»

I tillegg vil hele syv andre C3 R5-biler stille til start i den 87. utgaven av det legendariske rallyet.

Går for seier
Den norske duoen har vært helt sentrale i utvikling av Citroëns R5.bil, og toppet fjorårets sesong med klasseseier i Rally Catalonia.

Mads har 10 år med erfaring fra veiene WRC-løpene går på, og et klart mål om å vinne WRC2-tittelen i 2020.Jeg er veldig glad for muligheten til å fortsette mitt samarbeid med Citroen Racing og hele teamet. Vi jobba bra med utviklingen av bilen i fjor, spesielt i forhold til bremser, geometri, støtdempere og drivlinje. Vi har selvsagt som mål å være i posisjon til å vinne alle løp, sier Mads Østberg.

Les på Popidol: Takk og lov – La Liga deler ut bøter for Shakira sang

Også norske løp i 2020

Østberg og Eriksen får en hektisk start på vinteren, og deltar i både Sigdalsrally og Rally Finnskog som en del av oppkjøringen til Rally Sverige.Jeg gleder meg helt utrolig mye til å kjøre rally i Norge igjen. Det er viktig å ikke glemme hvor du kommer fra og gi tilbake til alle trofaste rallyfans og partnere som har heiet meg frem gjennom mange år, sier Østberg.

Vi er svært glade for at samarbeidet med Mads og Torstein fortsetter også denne sesongen. De er svært gode representanter for Citroën, både ute i verden og her hjemme, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.