Eliten i tennis er nok en gang klare for å møtes til dyst når Madrid Open 2022 går av stabelen i slutten av april. Dette er tjuende gang noen av de beste spillerne møtes i Madrid som del av ATP Touren, og trettende gang de møtes som del av WTA Tour. Med andre ord er forventningene høye når noen av de største navnene igjen møtes på Mutua stadion i Madrid.

For med navn som Nadal, Alcaraz, Badosa og Djokovic er det uten tvil duket for nye, spennende kamper om tittelen i Madrid. Vi skal derfor se nærmere på noen av favorittene for årets cup, samt hvordan du kan delta i moroa. På store arrangementer som Madrid Open florerer det med odds og tips, noe som kan gjøre det vanskelig å vite hva du bør høre på.

Et godt utgangspunkt kan derfor være å sjekke tips og spådommer hos OddsNet.com. Her finner du en rekke nyttige tips som dekker odds på et stort utvalg idretter, men også verktøy som lar deg se historikken fra tidligere tips. Se hvem som treffer best og velg de tipsene du selv ønsker å følge opp på oddsen.

Våre favoritter fra Madrid Open

Det er ingen tvil om at navnelisten på Madrid Open er preget av talentfulle spillere, men vi har sett nærmere på noen av de største favorittene for denne sesongen. Her er det viktig å huske at noen av de beste spillerne i verden møtes til dyst, men det er noen som har vist seg i bedre form enn andre på denne turen.

Paula Badosa

Det vil være mange øyne festet til det unge talentet fra Spania denne sommeren. Hun har tidligere vunnet French Open kvinner og Indian Wells Open, men hun har foreløpig hatt en tredjeplass som det beste på turen. Badosa er i sin livs form, så her vil det uten tvil være duket for spennende oppgjør. Oddsen ser ut til å være enige i denne spådommen, og Paula Badosa går Madrid Open i møte med gode odds for plassering på turen.

Novak Djokovic

Djokovic har lenge vært ansett som en av de beste tennisspillerne i verden, og det er dermed høye forventninger når serberen igjen inntar Madrid Open på Mutua Stadio på årets tur. Stjernespilleren som ble proff første gang i 2003 har hatt en lang, attraktiv karriere – noe som også har gjort han til en favoritt blant bettingsiden. Han har vunnet 86 titler gjennom karrieren, så forventningene til gode resultater er uten tvil høye.

Rafael Nadal

Rafael Nadal er en spansk tennisspiller fra Mallorca som har vunnet 85 titler i karrieren sin. Spanjolen har lenge vært en favoritt på bettingsidene, og spesielt på hjemmebane er forventningene høye. Det kan derfor bli spennende å se hvordan han presterer når han møter til kamp på Madrid Open i år.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas er en profesjonell spiller fra Hellas som lenge har kjempet om plasseringer på turen. Han er en av de yngste spillerne på listen og forventningene er dermed høye. Tsitsipas er den mestvinnende spilleren fra Hellas internasjonalt. Med en karriere som knapt har begynt har han raskt blitt populær på odds. Det er liten tvil om at det er store forventninger til den unge gutten, og mange mener Madrid Open vil bli det store gjennombruddet.

Dominic Thiem

En annen relativt ny spiller på turen er Dominic Thiem fra Østerrike. Thiem tok en Grand Slam tittel i US Open 2020, og har levert et utmerket spill etter dette. Han tapte sine to siste kamper mot Rafael Nadal og Novak Djokovic, noe som gjør Madrid Open til en utmerket revansjmulighet. Dette har ført til at forventningene er høye på de ulike oddstabellene.

Velge odds på Madrid Open

Madrid Open er en av de mest profilerte mesterskapene i Europa på ATP touren, så her gjelder det å velge odds med omhu. Du bør derfor sette deg godt inn i ulike meritter hos spillerne og se hvordan det er forventet at de skal levere i år. Heldigvis finnes det en rekke gode kilder til informasjon om internasjonale idrettsstjerner. Velg opplysninger nøye og lag en tabell med dine egne favoritter.

Husk at det kan være fristende odds på nykommere, men dette skyldes at de fortsatt ikke har brutt gjennom barrieren. Diversifiser derfor oddsen din på en god måte og unngå spekulative innsatser basert på usannsynlig gode odds eller resultater. Dette vil sjeldent lønne seg som en langsiktig strategi.