Joshua King

Championship er ikke noe blivende sted for en målkonge som Joshua King, det var helt ok for den norske spissen som gikk i skole hos Manchester United å spille på Bournemouth mens de var i Premier Laegue, men nå er det nesten umulig.

Nå ser det ut til at Mr.King blir neste man ut døra på Dean Court. Veien leder mot Torino som har verdens beste skinke, pasta og vin.

Les: Fulham har ikke noe i Premier League å gjøre

Serie A kubben Torino kjører på for å gjøre avtaler med både Bournemouth-spiss Joshua King og Sampdoria-midtbanespiller Gaston Ramirez, ifølge Gianluca Di Marzio.

Det ble gjennomført samtaler med eks-Southampton-spiller Ramirez på mandag og de skal ha gått veldig bra, dog har ikke Ramirez gitt sin endelige aksept, da han ønsker en dag eller to for å vurdere andre tilbud som ligger på bordet. -Han har tilbrakt de siste tre sesongene i Sampdoria og scoret 16 mål for klubben.

Torino har lagt merke til at interesse for Joshua King fra klubber som Manchester United og Tottenham har tørket noe inn i det siste og har bestemt seg for å gjøre det som i Italiensk presse omtales som et ambisiøst raid.

Torino tapte sine to første kamper i den nye sesongen og scoret bare to mål. Å signere både King og Ramirez vil legge til mer styrke og kreativitet i deres angrep og får King sin del øke sjansen for at han en vakker dag kan returnere til Old Trafford som synes å være drømmen.