Julen Lopetegui

Den tidligere landslagssjefen er på vei til Premier League

Wolves må kanskje vente litt lenger for å gjøre Julen Lopetegui til sin nye manager da spanjolen tar seg av en familiesak i hjemlandet.

Den tidligere Spania- og Real Madrid-sjefen, som ble sparket av Sevilla forrige uke, er den klare favoritten til å ta tømmene i Molineux etter Bruno Lages avgang 2. oktober.

GROVE ANKLAGER: Krangel mellom Liverpool og Arsenal etterforskes

Sportsmail skriver at Lopetegui er interessert i å flytte til Premier League, men noen avtale vil neppe finne sted før senere i uken siden Lopetegui fortsatt i Spania.

U18-sjef Steve Davies og U21-trener James Collins hadde ansvaret for lørdagens 3–0-nederlag, og paret vil lede treningen igjen i begynnelsen av uken. Avhengig av tempoet i forhandlingene med Lopetegui, kan de også ha ansvaret mot Nottingham Forest på Molineux på lørdag.

Les: L’ Equipe: Kasper Schmeichel på klubbjakt

Hvis Lopetegui tar over i Molineux, vil han jobbe igjen med Ruben Neves, etter at de hadde en produktiv periode sammen i FC Porto. Neves, den nåværende Wolves-kapteinen, har kalt Lopetegui ‘en spesiell trener’.

Lopetegui var Wolves-eiere førstevalg til å bli manager da de tok kontroll over klubben i 2016, men i stedet takket han ja til et tilbud om å bli spansk landstrener. Men 56-åringen har lenge ønsket å komme til Premier League.