Har en situasjon på vingen som må fikses i januar. (foto: united, twitter)

Etter at Jadon Sancho også ble utestengt fra kantina, er det få som tror 23-åringen har en fremtid hos Manchester United. Den eneste muligheten ville være at Ten Hag får fyken i løpet av høsten, men ifølge 90min har United gjort klart for kontraktsforlengelse med nederlenderen. Med Sancho på vei ut i januar, må de Ten Hag ha inn en spiller som føyer seg etter reglene, leverer topp nivå på samtlige treninger – og gir United scoringer.

Ifølge Calciomercato har Manchester United satt en tidligere EM-stjerne høyt på lista med potensielle Sancho-erstattere.

LES: Var overbevist de hadde tilbudet Zidane måtte takke ja til

«Tidligere EM-stjerne» er en noe snodig merkelapp på en 25-åring, men i tilfellet Federico Chiesa har det vært lite moro etter EM-triumfen med Italia i 2021. Med stygg skade forrige sesong, tider med motgang hos Juventus i et spill som har passet Chiesa dårlig, står vingen med 26 scoringer og 21 assists på 100 kamper i Juve-drakta.

Så hva er det som gjør Chiesa aktuell for Manchester United? Denne sesongen har 25-åringen dundret på med 4 scoringer på 6 Serie A-kamper, 1/3-del av Juventus sine scoringer. Corriere dello Sport meldte i sommer Manchester United viste stor interesse for Chiesa, da var situasjonen i vingposisjon en helt annen.

LES OGSÅ: Gikk for landslagsjobben – nå skal Felix Magath overtales til å redde stumpene hos klubb i fritt fall

Det italienske mediet hevder Juventus krever 60 millioner euro for Chiesa hvis de skal slippe det som kan bli sesongens toppscorer hos Juve.