Cody Drameh

Absolutt alle er en blanding mellom svært overrasket og imponert over at Luton Town, som for ni år siden var en Non-League klubb nå har tatt den siste opprykksplassen for neste års Premier League.

En ting er helt sikkert, neste års Premier League sesong kommer ikke å bli lett for Luton. som ikke har noe valg, denne sommerns overgangsvindu kommer til å bli aktivt.

Les: Vil ha spektakulær gjenforening med Tottenhams superstjerne!

Manager Rob Edwards som Luton hentet fra Watford i fjor får etter han sikret den siste billetten til Premier League lørdag etter en dramatisk straffesparkseier over Coventry et hyggelig budsjett.

Express skriver at Kiernan Dewsbury-Hall som akkurat rykket ned med Leicester er «en del av Lutons tenkning» når de bygger for neste sesong. – 24-åringen, som har spilt 34 kamper for Foxes denne sesongen, vil vurdere mulighetene sine før han skynder seg med noen avgjørelse om fremtiden.

Det sies imidlertid at Dewsbury-Hall ‘sikter mot en umiddelbar retur til toppen’ – selv om prislappen hans kan være et problem for Luton. En ting er sikkert; midtbanespilleren har en sterk forbindelse med Hatters. Han ble en fan-favoritt på Kenilworth Road da han imponerte på et sesonglangt lån i sesongen 2020/21.

Luton er også interessert i å gjøre Marvelous Nakambas låneopphold fra Aston Villa permanent.

Den 29 år gamle midtbanespilleren, som ble beskrevet som et «Duracell-batteri» av Rob Edwards tidligere denne sesongen, spilte en avgjørende rolle i Towns opprykk. Faktisk gjorde han flere taklinger enn noen annen spiller i Championship under kampanjen 2022/23.

Til slutt de gjøre «alle anstrengelser» for å få til en avtale for Cody Drameh permanent.

Drameh, som kom til Luton i januar fra nylig nedrykkede Leeds United, spilte også en viktig rolle i opprykkspresset deres, og spilte 19 ligakamper.

LES: ESPN: Leder racet mot signering av Chelsea-spiller