Overgangen til Ligue 1 har ikke blitt helt som planlagt.. (foto: nice, twitter)

Den tidligere Dortmund-trener Lucien Favre har ikke fått det lett i Ligue 1. 12 kamper for Nice etter ansettelsen i 2022 er klubben på jakt etter ny manager. For Kasper Schmeichel, som forlot Premier League etter forrige sesong, kan det bli et slags gjensyn med en av de beste managerne på balløya i perioden 2014-19.

For det er liten tvil om at jobben Mauricio Pochettino gjorde med den unge Tottenham-troppen var av høy kvalitet. Spurs-leder Daniel Levy flyttet forventningslista i takt med Pochettinos suksess, og da argentineren noen få måneder etter Champions League-finalen 2018/19 ikke viste samme stigning, var det slutt.

LES: Journalist: Benitez har søkt Premier League-jobb som ikke er ledig

Heller ikke hos PSG ble det noen stående applaus for Pochettino. I sommer var det slutt hos Ligue 1-giganten, nå hevder fransk media Nice rykker opp som sterk kandidat til å signere Pochettino.

Lucien Favre har levert to seire på de åtte første kampene denne sesongen, ifølge Foot Mercato har Pochettino møte med Nice-ledelsen på tirsdag. For Kasper Schmeichel kan det bli gjensyn på treningsfeltet med den tidligere Premier League-manageren som alltid ga Leicester og den danske keeperen a hard time da de møttes på kamparenaen.

LES OGSÅ: Spissutfordringen hos United skal løses i januar

.