Martinez har ingen planer om å returnere før planen til Milano.(foto: inter, twitter)

Da forrige VMs 3. beste nasjon forsvant ut etter gruppspillet, var det en mektig skuffet og irritert Lukaku som lot det gå hardt utover inventaret på på vei til garderoben. Inter-spissen kom inn ved pause under Belgias målløse uavgjorte mål med Kroatia, men klarte ikke å score til tross for at han hadde fem skudd inkludert flere fra kloss hold med opplagte 100% sjanser. Nå gjør 29-åringen om på planene sine.

Serie A starter først i januar, så planen for Lukaku var å ta en ferie for å komme seg til hektende etter VM-sluttspillet. Rundt to uker før VM-finalen er belgieren allerede ferdig i Qatar. Ifølge Gazzetta dello Sport dropper Lukaku planlagt ferie og reiser tilbake til Inter i løpet av de nærmeste dagene. Med store skadeproblemer etter returen til San Siro i sommer, spilte belgieren seg aldri klar til toppform under VM.

LES: På tide med en norsk landslagssjef i Danmark igjen

Chelsea har ingen interesse i å bringe Lukaku tilbake til Stamford Bridge, siden spissen har brent alle broer i klubben bare måneder etter at de betalte 99,5 millioner pund for ham i fjor sommer.

Lukaku har kun scoret ni mål på sine siste 30 ligakamper for både Inter Milan og Chelsea, og nedgangen i formen hans, kombinert med hans kondisjonsproblemer og fiasko på den globale scenen vil mest sannsynlig sette han i en «limbo situasjon». Nå skal det jobbes, ferieplanen er smart nok skrotet.

LES OGSÅ: Spansk media: Real Madrid går for en av Klopps nye favoritter