Har tidligere sagt at hjertet banker for Inter. (foto: chelsea, twitter)

Når du ser Romelu Lukaku ute på banen bringer det assosisasjoner til den perfekte targetman. Send ballen inn til belgieren og han fotballkriger seg til resten. Lukaku selv kjenner seg ikke igjen i denne beskrivelsen. Antonio Conte skjønte å utnytte reportoaret til 28-åringen da han revitaliserte karrieren til belgieren hos Inter Milan.

Tilbake til engelsk fotball har det blitt 4 scoringer på 9 kamper. Thomas Tuchel har derfor litt igjen med å utnytte det Lukaku ser på som sine styrker.

Les: Mundo Deportivo: Cavani åpner for La Liga i januar

-Måten jeg er bygd på, for jeg er ganske stor, får alle til å tro at jeg er en slags targetman. Jeg kan holde på ballen og være en målscorer, men jeg har aldri spilt sånn og jeg hater det. Min største styrke er at jeg er farlig når jeg er rettvendt mot mål, for der gjør jeg sjelden feil, begynner Lukaku til UEFA.com.

-Etter at jeg har avlevert ballen, så vet jeg hvor jeg skal posisjonere meg i feltet. Jeg kan gjøre litt av alt. I noen kamper er det mye plass bak forsvaret, da spiller jeg anderledes. Grunnen til at jeg er så produktiv foran mål, er at jeg kan litt av alt, kommer det fra Lukaku.

Fler som kan spenne buen. (foto: chelsea, twitter)

På torsdag er det klart for semifinale i Nations League. Da skal Lukaku, de Bruyne og gjengen utnytte sprekker i det franske forsvaret.

Les: Michel fikk sparken noen timer etter Paco Lopez